Hörselhjälpmedel

När vi tänker på hörselhjälpmedel så tänker vi kanske först och främst på hörapparater. Men idag finns det många olika typer av hörseltekniska hjälpmedel beroende på vilken miljö och situation du befinner dig i.

Våra hörselhjälpmedel

  • Vi har hörapparater från alla tillverkare
  • Roger

 

Du behöver ingen remiss för att komma till oss.

Vi är auktoriserade av Stockholms Läns Landsting (SLL) och följer deras regelverk. Om du väljer hörapparat hos oss kan du välja ur SLL:s sortiment eller vårt eget sortiment, där vi valt ut vad vi tycker är det bästa valet, oberoende av leverantör. Systemet kallas ”Fritt Val”.

 

På uppdrag av Region Stockholm

 

Optimala hörselhjälpmedel för just dig

Hörapparattekniken utvecklas mycket snabbt, precis som mobiltelefoner, ibland ligger den ena hörapparatfabrikanten först, men ett år senare har konkurrenten sprungit ikapp och förbi.

90 % av hörselklinikerna i Region Stockholm ägs av en hörapparatleverantör och väljer enligt undersökningarna i sitt ”Fritt Val” ur sin fabrikants sortiment. Eftersom att vi är oberoende och privatägt väljer vi alltid den optimala tekniken oavsett vem som är tillverkare.

Hos Suavis kan våra audionomer välja de hörapparatmodeller som de bedömer passar bäst utifrån just ditt behov, utan tanke på vilket märke.

 

 

Prova hörseltekniska hjälpmedel på jobbet kostnadsfritt

Är yrkesverksam och har hörapparat kan du få prova de exklusiva produkterna i System Roger för att kunna höra bättre på jobbet.

Produkterna utökar räckvidden på dina hörapparater upp till 25 meter och hjälper dig med taluppfattbarheten i bullriga miljöer som möten, konferenser eller matsalar.

Läs mer och anmäl ditt intresse här

Pic_Beautyshot_Roger_WorkLife-Family-croped

”Fritt val” av hörselhjälpmedel

”Fritt val” är ett system som innebär att du får en viss summa pengar från Region Stockholm för att själv köpa hörapparater eller andra hörhjälpmedel. Det brukar handla om några tusen kronor för en hörapparat och om du vill så kan du lägga till pengar för att kunna köpa en dyrare apparat än du annars kunnat få.

När du sedan har köpt hörselhjälpmedlet så är det ditt och du får ta hand om det på samma sätt som du skulle gjort med andra saker du köpt.

Boka tid

Känner du att du behöver en ny hörapparat eller andra hörselhjälpmedel?  Kontakta oss för att boka en tid så hjälper vi dig med rådgivning och utprovning.

Telefon: 010-207 11 77
E-post: kontakt@suavis.se

Träffa en legitimerad audionom